Kiełbasy
Kiełbasa biała
1,2kg 10dni 2-6C° MAP
Kiełbasa firmowa
1,8kg 12dni 2-6C° MAP
Kiełbasa galicyjska
0,8kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa krucha z kujaw
0,7kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa leśna
1,3-1,5kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa podlaska
1,4kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa podwawelska
2,5kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa polska
1,8kg 12dni 2-6C° MAP
Kiełbasa sarmacka
0,5kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa śląska
1,5kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa toruńska
1,8kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa wolińska
1,5-1,8kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa zwyczajna
1,7kg 21dni 2-6C° MAP
Kornetki
0,6kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa obiadowa
0,8kg 14dni 2-6C° MAP
Wyroby drobiowe
Krakowska drobiowa
0,8kg 21dni 2-6C° MAP
Kurczak gotowany
2,5-3kg 21dni 2-6C° LUZ
Pierś z indyka wędzona
2kg 21dni 2-6C° VAC
Polędwica drobiowa
1,3kg 21dni 2-6C° LUZ
Polędwica miodowa
1,3kg 21dni 2-6C° LUZ
Skrzydełka wędzone
1,2kg 14dni 2-6C° MAP
Szynka z piersią indyka
1kg 21dni 2-6C° LUZ
Uda wędzone
1,5-2kg 14dni 2-6C° MAP
Kiełbasa z piersi kurczaka
0,8kg 21dni 2-6C° MAP
Schab drobiowy z majerankiem
1,2kg 21dni 2-6C° LUZ
Wędzonki
Baleron królewski
1-1,2kg 21dni 2-6C° VAC
Boczek po cygańsku
1-1,5kg 21dni 2-6C° VAC
Boczek wędzony
2kg 12dni 2-6C° VAC
Boczek wędzony – parzony
2kg 14dni 2-6C° VAC
Ogonówka
1-1,6kg 21dni 2-6C° VAC
Pachwina wędzona
2,5-3kg 14dni 2-6C° VAC
Polędwica sopocka
1,5kg 21dni 2-6C° VAC
Polędwica krotoszyńska
1,5kg 12dni 2-6C° VAC
Schab farmerski
2kg 21dni 2-6C° VAC
Schab kalifornijski
1,2kg 21dni 2-6C° VAC
Szynka dworska
1,2-1,8kg 28dni 2-6C° VAC
Szynka farmerska
3,5-4kg 21dni 2-6C° VAC
Szynka firmowa
2kg 28dni 2-6C° VAC
Szynka sarmacka
1kg 21dni 2-6C° VAC
Szynka słowiańska
1,5-2kg 21dni 2-6C° VAC
Szynka zbójnicka
1,5kg 21dni 2-6C° VAC
Szynka sołtysa
1,2kg 21dni 2-6C° VAC
Wędzonka królewska
1,5kg 12dni 2-6C° VAC
Podgardle wędzone
1,2kg 21dni 2-6C° VAC
Ogonówka hetmańska
1,2kg 28dni 2-6C° VAC
Szynka z miodem
1,2kg 21dni 2-6C° VAC
Szynka polska wędzona
1,5kg 12dni 2-6C° VAC
Wędzonka z tłuszczykiem
1,5kg 28dni 2-6C° VAC
Szynka pieczona
1,5kg 21dni 2-6C° VAC
Schab hetmański
1kg 28dni 2-6C° VAC
Wędliny kanapkowe
Kiełbasa krakowska wieprzowa
1,2kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa tatrzańska
1,5kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa żywiecka
0,8kg 21dni 2-6C° MAP
Kurczak faszerowany z wieprzowiną
2kg 21dni 2-6C° VAC
Łopatka z przyprawami
2-2,5kg 21dni 2-6C° LUZ
Mielonka tyrolska
2,2kg 21dni 2-6C° LUZ
Pieczeń kebab
1kg 21dni 2-6C° VAC
Szynka gotowana
2,8-3kg 21dni 2-6C° VAC
Szynka konserwowa
2,7kg 21dni 2-6C° LUZ
Szynkowa piwna
1,2kg 21dni 2-6C° MAP
Szynkowa wieprzowa
2kg 21dni 2-6C° LUZ
Szynkowa z pieprzem
2kg 21dni 2-6C° MAP
Golonko wieprzowe
1,7-2,4kg 21dni 2-6C° VAC
Mielonka turystyczna
1,5kg 21dni 2-6C° LUZ
Mortadela
1,2kg 21dni 2-6C° LUZ
Przysmak gajowego
2,5kg 21dni 2-6C° LUZ
Wyroby podrobowe
Kaszanka
0,8kg 14dni 2-6C° MAP
Pasztet złoty
1kg 21dni 2-6C° LUZ
Pasztetowa wędzona
1-1,2kg 14dni 2-6C° LUZ
Pasztetowa wieprzowa
0,5kg 14dni 2-6C° LUZ
Salceson czarny
1kg 21dni 2-6C° VAC
Salceson włoski
1,5kg 21dni 2-6C° VAC
Pasztet z kujaw
1kg 14dni 2-6C° VAC
Smalec
0,4kg 60dni 2-6C° LUZ