Kiełbasy
Kiełbasa biała




1,2kg 10dni 2-6C° MAP
Kiełbasa firmowa




1,8kg 12dni 2-6C° MAP
Kiełbasa galicyjska




0,8kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa krucha z kujaw




0,7kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa leśna




1,3-1,5kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa podlaska




1,4kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa podwawelska




2,5kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa polska




1,8kg 12dni 2-6C° MAP
Kiełbasa sarmacka




0,5kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa śląska




1,5kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa toruńska




1,8kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa wolińska




1,5-1,8kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa zwyczajna




1,7kg 21dni 2-6C° MAP
Kornetki




0,6kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa obiadowa




0,8kg 14dni 2-6C° MAP
Wyroby drobiowe
Krakowska drobiowa




0,8kg 21dni 2-6C° MAP
Kurczak gotowany




2,5-3kg 21dni 2-6C° LUZ
Pierś z indyka wędzona




2kg 21dni 2-6C° VAC
Polędwica drobiowa




1,3kg 21dni 2-6C° LUZ
Polędwica miodowa




1,3kg 21dni 2-6C° LUZ
Skrzydełka wędzone




1,2kg 14dni 2-6C° MAP
Szynka z piersią indyka




1kg 21dni 2-6C° LUZ
Uda wędzone




1,5-2kg 14dni 2-6C° MAP
Kiełbasa z piersi kurczaka




0,8kg 21dni 2-6C° MAP
Schab drobiowy z majerankiem




1,2kg 21dni 2-6C° LUZ
Wędzonki
Baleron królewski




1-1,2kg 21dni 2-6C° VAC
Boczek po cygańsku




1-1,5kg 21dni 2-6C° VAC
Boczek wędzony




2kg 12dni 2-6C° VAC
Boczek wędzony – parzony




2kg 14dni 2-6C° VAC
Ogonówka




1-1,6kg 21dni 2-6C° VAC
Pachwina wędzona




2,5-3kg 14dni 2-6C° VAC
Polędwica sopocka




1,5kg 21dni 2-6C° VAC
Polędwica krotoszyńska




1,5kg 12dni 2-6C° VAC
Schab farmerski




2kg 21dni 2-6C° VAC
Schab kalifornijski




1,2kg 21dni 2-6C° VAC
Szynka dworska




1,2-1,8kg 28dni 2-6C° VAC
Szynka farmerska




3,5-4kg 21dni 2-6C° VAC
Szynka firmowa




2kg 28dni 2-6C° VAC
Szynka sarmacka




1kg 21dni 2-6C° VAC
Szynka słowiańska




1,5-2kg 21dni 2-6C° VAC
Szynka zbójnicka




1,5kg 21dni 2-6C° VAC
Szynka sołtysa




1,2kg 21dni 2-6C° VAC
Wędzonka królewska




1,5kg 12dni 2-6C° VAC
Podgardle wędzone




1,2kg 21dni 2-6C° VAC
Ogonówka hetmańska




1,2kg 28dni 2-6C° VAC
Szynka z miodem




1,2kg 21dni 2-6C° VAC
Szynka polska wędzona




1,5kg 12dni 2-6C° VAC
Wędzonka z tłuszczykiem




1,5kg 28dni 2-6C° VAC
Szynka pieczona




1,5kg 21dni 2-6C° VAC
Schab hetmański




1kg 28dni 2-6C° VAC
Wędliny kanapkowe
Kiełbasa krakowska wieprzowa




1,2kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa tatrzańska




1,5kg 21dni 2-6C° MAP
Kiełbasa żywiecka




0,8kg 21dni 2-6C° MAP
Kurczak faszerowany z wieprzowiną




2kg 21dni 2-6C° VAC
Łopatka z przyprawami




2-2,5kg 21dni 2-6C° LUZ
Mielonka tyrolska




2,2kg 21dni 2-6C° LUZ
Pieczeń kebab




1kg 21dni 2-6C° VAC
Szynka gotowana




2,8-3kg 21dni 2-6C° VAC
Szynka konserwowa




2,7kg 21dni 2-6C° LUZ
Szynkowa piwna




1,2kg 21dni 2-6C° MAP
Szynkowa wieprzowa




2kg 21dni 2-6C° LUZ
Szynkowa z pieprzem




2kg 21dni 2-6C° MAP
Golonko wieprzowe




1,7-2,4kg 21dni 2-6C° VAC
Mielonka turystyczna




1,5kg 21dni 2-6C° LUZ
Mortadela




1,2kg 21dni 2-6C° LUZ
Przysmak gajowego




2,5kg 21dni 2-6C° LUZ
Wyroby podrobowe
Kaszanka




0,8kg 14dni 2-6C° MAP
Pasztet złoty




1kg 21dni 2-6C° LUZ
Pasztetowa wędzona




1-1,2kg 14dni 2-6C° LUZ
Pasztetowa wieprzowa




0,5kg 14dni 2-6C° LUZ
Salceson czarny




1kg 21dni 2-6C° VAC
Salceson włoski




1,5kg 21dni 2-6C° VAC
Pasztet z kujaw




1kg 14dni 2-6C° VAC
Smalec




0,4kg 60dni 2-6C° LUZ